Delamo dobro

Glavna slika za - Delamo dobro

Z letom 2014 smo pričeli kmetovati na ekološki način.

Dobili smo certifikat za ekološko kmetovanje

Na kmetiji  imamo že tradicijo peke kruha in peciva na tradicionalen način.

Že od leta 2005 sodelujemo na ocenjevanju in razstavi 'Dobrote slovenskih kmetij' na Ptuju.

Od takrat smo prejeli  pet znakov kakovosti in sicer za naslednje izdelke:

  • kvašeni orehovi rogljički(2008)
  • kokosovi rogljički(2011)
  • pirini keksi na stroj(2011)
  • domači keksi na stroj(2014)
  • domači rženi kruh(2015)

Znak kakovosti prejmeš , ko dobiš tri leta zapored zlato priznanje za posamezen izdelek.

Pridobili smo si tudi nacionalno poklicno kvalifikacijo(NPK)- predelovalec sadja.

Prejeli smo tudi zlato priznanje za borovničevo marmelado(2x), češpljevo marmelado(2x), češpljevo žganje

in srebrno priznanje za jabolčni mošt